728 x 90

Honda с подробен видео разказ за новия CR-V

Хонда разпространи подробна информация за обновената европейска версия на кросоувъра Honda CR-V. Автомобилът е снабден с нов 1,6-литров дизелов агрегат с мощност 160 к.с. и максимален въртящ момент 350 Нм. В комплект с него върви неотдавна разработената 9-степенна автоматична скоростна кутия и система за постоянно задвижване на двете оси. Ключови моменти в новия Honda CR-V:–

Хонда разпространи подробна информация за обновената европейска версия на кросоувъра Honda CR-V. Автомобилът е снабден с нов 1,6-литров дизелов агрегат с мощност 160 к.с. и максимален въртящ момент 350 Нм. В комплект с него върви неотдавна разработената 9-степенна автоматична скоростна кутия и система за постоянно задвижване на двете оси.

Ключови моменти в новия Honda CR-V:
– Нов двигател и трансмисия. Обновеният на външен вид CR-V се предлага с по-мощен дизелов двигател, както и с ефективна 9-степенна автоматична трансмисия. Версията с четири задвижващи колела на CR-V се задвижва от 1,6-литров i-DTEC четирицилиндров дизелов двигател с мощност 160 к.с. от серията Earth Dreams Technology на Honda, която осигурява изключителна производителност и ниски емисии на CO2. За да помогне на клиентите да използват изцяло ефективността на двигателя, новият модел се предлага и с нова ефективна 9-степенна автоматична трансмисия. С тази предавателна кутия, с новия 1.6-литров дизелов мотор със 160 коня дава едно от най-добрите съотношения на мощност и разход на гориво, които се продават днес.

– Информационната система Honda Connect. CR-V 2015  ще покаже изцяло новата звукова и информационна система в автомобила Honda Connect. Тя предлага удобство и постоянна връзка по време на път, с DAB / FM / AM и интернет радио, Bluetooth, възможност за търсене в интернет, сателитна навигация и камера за обратно виждане при паркиране. Honda Connect е съвместима с Android 4.0.4, най-популярната в света смартфон операционна система, която се задейства и от 7-инчовия тъчкскрийн дисплей.

– Първата в света активна функция за безопасност. CR-V 2015  ще има новата система Intelligent Adaptive Cruise Control  (I-ACC) на Honda. Тя е част от ангажиментите на марката „Безопасност за всички”. Системата е способна да предугажда и автоматично реагира на действията на други превозни средства, които са на пътя. Програмата е на базата на реални изследвания, направени на типично европейския стил на шофиране. Honda i-ACC използва камера и радар, като така открива позицията на останалите превозни средства на пътя. След това тя прилага алгоритъм за предсказване на вероятността на автомобилите в съседни ленти за влизане в платното пред оборудваното превозно средство, като така водачът може да реагира бързо, безопасно и комфортно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт