728 x 90

Щракнаха Aston Martin DB10 по време на снимки

Щракнаха Aston Martin DB10 по време на снимки

Ексклузивният модел Aston Martin DB10, който ще се превърне в новото возило на Джеймс Бонд в 24-тия филм от поредицата – SPECTRE, бе заснет в студиото на снимачната площадка. На живо машината изглежда доста атрактивно, макар и да няма типичния за британската марка стил в предната част. Все пак, ако слухове от началото на годината

Ексклузивният модел Aston Martin DB10, който ще се превърне в новото возило на Джеймс Бонд в 24-тия филм от поредицата – SPECTRE, бе заснет в студиото на снимачната площадка. На живо машината изглежда доста атрактивно, макар и да няма типичния за британската марка стил в предната част.

Все пак, ако слухове от началото на годината се окажат верни, това няма да е напълно нов продукт. Почти сигурно е, че DB10 се базира на платформата VH, която стои в основата на V8 Vantage, като двигателят също е еднакъв и при двете машини – V8 на Ford. Aston Martin вече анонсира, че DB10 ще се произведе в серия от само 10 екзмепляра, като всички те ще бъдат използвани за снимките на филма.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт