728 x 90

За последно преди дебюта – изображения от Skoda Superb

За последно преди дебюта – изображения от Skoda Superb

Skoda разпространи още няколко, последни предварителни изображения от задаващия се нов Superb. "Най-добрата Skoda на всички времена" ще дебютира още през следващата седмица, по-точно на 17 февруари. Новите илюстрации на модела, базиран на VW Passat, показват, че това ще бъде може би най-големият автомобил в този сегмент. Това ще доведе до доста голямо товарно пространство

Skoda разпространи още няколко, последни предварителни изображения от задаващия се нов Superb. "Най-добрата Skoda на всички времена" ще дебютира още през следващата седмица, по-точно на 17 февруари. Новите илюстрации на модела, базиран на VW Passat, показват, че това ще бъде може би най-големият автомобил в този сегмент.

Това ще доведе до доста голямо товарно пространство от 625 литра при активни задни и седалки и невероятните 1760 литра при спуснати седалки за версия хечбек. Скоро след дебюта на машината, който ще се състои първо в Прага, а после и на салона в Женева, ще видим и комби версията, а не се изключва вероятността и за спортна модификация.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт