728 x 90

Кърджали офроуд тест 2015 – много кал, екшън и мръсна газ

Кърджали офроуд тест 2015 – много кал, екшън и мръсна газ

След втория ден на „Кърджали офроуд фест” в клас "Рали рейд" отново води кметът на Тетевен Милен Милев, с навигатор неговият заместник кмет. Трасето беше съкратено отново, като не се караше същата отсечка от вчера, поради свлачища и нарушено трасе. С второ време в класа е Георги Георгиев и утре ще бъде решаващата битка за

След втория ден на „Кърджали офроуд фест” в клас "Рали рейд" отново води кметът на Тетевен Милен Милев, с навигатор неговият заместник кмет. Трасето беше съкратено отново, като не се караше същата отсечка от вчера, поради свлачища и нарушено трасе. С второ време в класа е Георги Георгиев и утре ще бъде решаващата битка за титлата.

В клас "Трофи Експерт" води победителят от миналата година Хари Кафтеранис, следват от още 4 гръцки екипажа, а поругалецът Педро Пинто се предвижи едно място напред. В клас "Трофи Адвенчър" водачите от вчерашния ден отсъпиха на екипажа Кирил Кирилов/Емил Марков с пасив от 3 минути. И за тях утешният ден ще бъде решаващ.

След краят на днешния етап, на изключително екстремното трасе в клас "MOTO EXPERT" от 20 участника застанали на старта, завършиха само 5, като победител днес е Теодор Кабакчиев от Габрово. Рали шампионът Крум Дончев поради повреда в мотоциклета не стартира, но изкара денят на трасето и помагаше на закъсалите си колеги.

В категория ATV водачите от вчерашния ден Методи Петков/Христо Панчалиев запазват позицията си, следвани от екипажа на Красимир Колев.

Утре от 9 до 15 часа, около водното огледало в центъра на Кърджали ще се проведе супер специален етап на затворено трасе, където публиката ще може да наблюдава екстремните изпълнения на мотоциклетистите, атевистите и джиповете в клас трофи. Затвореното трасе е с дължина близо километър и всеки състезател ще направи различен брой обиколки според класа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт