728 x 90

Вижте интериора на новото поколение Chevrolet Spark

    Корейски сайт разпространи първо неофициално изображение, което показва интериора на следващото поколение Chevrolet Spark. Моделът, който ще бъде показан на 2 април на салона в Ню Йорк, разполага с доста подобен на Opel Karl салон. Разлики обаче има, като се изчерпват основно с различните декоративни панели. В това няма нищо чудно, след като Spark и

    Корейски сайт разпространи първо неофициално изображение, което показва интериора на следващото поколение Chevrolet Spark. Моделът, който ще бъде показан на 2 април на салона в Ню Йорк, разполага с доста подобен на Opel Karl салон. Разлики обаче има, като се изчерпват основно с различните декоративни панели.

    В това няма нищо чудно, след като Spark и Karl ще бъдат два на практика еднакви автомобила, които ще се продават на различни пазари. Опелът ще се лансира в Европа, а шевролетът – в Азия и може би в Северна Америка.

    Задвижването и на двете коли е поверено на 1.0-литров атмосферен бензинов мотор, чиято максимална мощност е 75 к.с. Средният разход на гориво пък се оценява на около четири литра на 100 км пробег.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт