728 x 90

BMW показа Z4 GTLM в ретро окраска

BMW показа Z4 GTLM в ретро окраска

BMW намери оригинален начин да отбележи първата победа на марката в американската класика „12 часа на Себринг”. Компанията представи „специален” състезателен Z4 GTLM в цветовете на BMW 3.0 CSL – автомобилът, спечелил в Себринг преди 40 години. 63-ото издание на състезание е този уикенд и двете коли Z4 GTLM на BMW Team RLL ще участват

BMW намери оригинален начин да отбележи първата победа на марката в американската класика „12 часа на Себринг”. Компанията представи „специален” състезателен Z4 GTLM в цветовете на BMW 3.0 CSL – автомобилът, спечелил в Себринг преди 40 години.

63-ото издание на състезание е този уикенд и двете коли Z4 GTLM на BMW Team RLL ще участват в него с тези цветове. Колата беше показана на „Concours d’Elegance” на Амелия Айлънд, като там присъстваха и пилотите, спечелили през 1975 год.: Брайън Редман, Сам Поузи и Ханс-Йоаким Щук.

Първите обиколки с новия Z4 GTLM направи пилотът на BMW RLL Бил Оберлен, като сред гостите на събитието бяха Йохен Неерпаш, първият управляващ директор на BMW Motorsport, както и настоящият шеф на BMW Motorsport Йенс Маркуардт.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт