728 x 90

Dacia няма да пуска собствена версия на Renault KWID

Dacia няма да пуска собствена версия на Renault KWID

Босът на Renault – Карлос Гон, потвърди, че румънската марка Dacia няма да получи собствена версия на чисто новия модел KWID. По време на премиерата на машината в Индия, той е съобщил пред IndianAutosBlog, че на този етап колата ще се предлага единственно именно в Индия. В следващите месеци ще бъдат подготвени и версии за

Босът на Renault – Карлос Гон, потвърди, че румънската марка Dacia няма да получи собствена версия на чисто новия модел KWID. По време на премиерата на машината в Индия, той е съобщил пред IndianAutosBlog, че на този етап колата ще се предлага единственно именно в Индия.

В следващите месеци ще бъдат подготвени и версии за други развиващи се пазари, а след това ще се подготви и лансиране в Европа. Досега се смяташе, че KWID ще се позиционира под Sandero в гамата на Dacia, но изглежда Renault ще запази бюджетното возило за себе си. Гон коментира още, че в момента KWID не отговаря на европейските норми за сигурност, но системи като ABS и ESP могат много лесно да бъдат поставени и проблемът да бъде решен.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт