728 x 90

Официална снимка и от предницата на следващия Chevrolet Cruze

Официална снимка и от предницата на следващия Chevrolet Cruze

На 24 юни General Motors ще представи новото поколение на популярния бюджетен автомобил Chevrolet Cruze. Досега компанията не беше показвала официално предницата на колата, а от снимката си личи приятният дизайн на возилото. Вече е известно, че следващата генерация ще бъде по-лека, въпреки по-големите си габарити. Освен това, Chevrolet Cruze ще получи нова моторизация и

На 24 юни General Motors ще представи новото поколение на популярния бюджетен автомобил Chevrolet Cruze. Досега компанията не беше показвала официално предницата на колата, а от снимката си личи приятният дизайн на возилото. Вече е известно, че следващата генерация ще бъде по-лека, въпреки по-големите си габарити.

Освен това, Chevrolet Cruze ще получи нова моторизация и допълнителни системи за безопасност. Мултимедията на автомобила ще поддържа иновативните системи Android Auto и Apple CarPlay. Новият Cruze ще стане една от петте големи премиери на GM, които са предвидени за 2015 година – останалите са Volt, Spark, Malibu и Camaro.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт