728 x 90

7 места в електрическия Nissan e-NV200

7 места в електрическия Nissan e-NV200

Популярният електрически бус на Nissan – e-NV200, ще получи нова пътническа версия от лятото – вариант на каросерията със 7 места. Досега e-NV200 се предлагаше само във вариант с пет места, но търсенето на по-голям електрически бус ускори излизането на пазара на версията със седем места. Според Nissan новият вариант е предназначен за флоти, компании,

Популярният електрически бус на Nissan – e-NV200, ще получи нова пътническа версия от лятото – вариант на каросерията със 7 места. Досега e-NV200 се предлагаше само във вариант с пет места, но търсенето на по-голям електрически бус ускори излизането на пазара на версията със седем места.

Според Nissan новият вариант е предназначен за флоти, компании, използващи градски бусове и отдаване под наем на бусове за частни пътувания. Добавянето на две места на борда на e-NV200 не се отразява кой знае колко зле на багажния обем – 870 литра е пространството за багаж, а ако тези две седалки бъдат сгънати, а вторият ред седалки – свалени, общият багажен обем на електрическия бус нараства на 2940 литра. В механично отношение новата версия е идентична с 5-местния вариант, като бусът е със задвижване, заето от модела Leaf.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт