728 x 90

Още изтекли изображения от Alfa Romeo Giulia

Още изтекли изображения от Alfa Romeo Giulia

До дебюта на Alfa Romeo Giulia остават буквално броени часове, но интернет пространството не може да чака толкова. През няколко часа в мрежата се появяват нови и нови изображения, които дават предварителен поглед към дългоочакваната италианска кола. Сега на разположения са няколко 3Д компютърни илюстрации, за които се смята, че са официални, но са изтекли

До дебюта на Alfa Romeo Giulia остават буквално броени часове, но интернет пространството не може да чака толкова. През няколко часа в мрежата се появяват нови и нови изображения, които дават предварителен поглед към дългоочакваната италианска кола.

Сега на разположения са няколко 3Д компютърни илюстрации, за които се смята, че са официални, но са изтекли от компанията. Виждаме отново вече познатия страничен профил на седана, както и светлините, които според мнозина приличат на редица модели – от KIA до предишните Alfa 159 и 156.

Вече може да бъде потвърдено името Giulia, което се разкри на една от снимки на модела. Имаше и спекулации за название Milano, но все още не е ясно дали това няма да бъде името на някоя специална версия.

Според актуални детайли около возилото, то ще получи върхова версия с V6 агрегат, разработен от Ferrari. Смята се, че това е двигателят, който ще се слага в наследника на Ferrari Dino, но там той ще бъде екипиран с две турбини и ще има мощност от 500 к.с. При Alfa силата ще е по-малко, но все пак ще отговаря напълно на стандартите, налагани от немските премиум производители.

Базовата версия на модела ще има 4-цилиндров агрегат, който ще наследи актуалния 1.75-литров мотор и ще се предлага с разлини мощности. Смята се, че най-силната модификация от тях ще има почти 300 к.с.

Giulia ще влезе в продажба през пролетта на 2016 година, а в САЩ тя ще стъпи през първата четвърт на 2017 година.

Снимки: Carscoops

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт