728 x 90

Ето го новото Audi A4 (галерия, видео)

Ето го новото Audi A4 (галерия, видео)

Аudi показа изцяло новото поколение на един от най-масовите си модели – A4. Теглото на автомобила е намаляло със 120 килограма. A4 ще може да се поръча с регуриуеми амортисьори, чиито характеристики ще се менят според стила на шофиране и пътните условия. Тези амортисьори ще имат два режима на работа: нормален и спортен. В първия

Аudi показа изцяло новото поколение на един от най-масовите си модели – A4. Теглото на автомобила е намаляло със 120 килограма. A4 ще може да се поръча с регуриуеми амортисьори, чиито характеристики ще се менят според стила на шофиране и пътните условия. Тези амортисьори ще имат два режима на работа: нормален и спортен. В първия случай пътния просвет е с 10 мм по-малък, а във втория с 23 мм.

Новото A4 ще се предлага с избор между три бензинови TFSI и четири дизелови TDI модификации, максималните мощности на които варират от 150 до 272 конски сили. От Audi обещават 21% икономия спрямо предишния модел, като версията Audi A4 2,0 TDI ultra изминава 100 километра само с 3,7 литра нафта.

В Ауди A4 ще се появи и версия, която работи на синтетичен метан – g-tron. Тя разполага с двулитров турбо мотор с мощност 170 к.с. "Балоните" с газ са разположени в задната част на колата, като в тях може да се съхраняват до 19 кг под налягане 200 бара. Разходът на газ ще е под 4 кг на 100 км пробег. Аудито ще има допълнителен бензинов резервоар, който ще се включва, ако в бутилките остане по-малко от 0,6 кг газ.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт