728 x 90

Renault Kadjar стана партньор на Дизела

Renault Kadjar стана партньор на Дизела

Известният спортист Кирил Николов-Дизела стана посланик на най-новия кросоувър на Renault – Kadjar. Вчера компанията представи Дизела и автомобилът, който той ще използва за подготовка и участие в състезания през следващата година. Компанията се ангажира с подкрепа за втория опит на Дизела да преодолее разстоянието от връх Ком до нос Емине, който ще е през

Известният спортист Кирил Николов-Дизела стана посланик на най-новия кросоувър на Renault – Kadjar. Вчера компанията представи Дизела и автомобилът, който той ще използва за подготовка и участие в състезания през следващата година.

Компанията се ангажира с подкрепа за втория опит на Дизела да преодолее разстоянието от връх Ком до нос Емине, който ще е през втората половина на август. Рекордът на това „трасе” е от 1986 година – 5 дни и 14 часа, а миналата година Дизела беше близо до успеха, но малко преди финала изключително лошото време го спря.

Сега целта на Дизела не се е променила – да премине по билото на Стара планина от Ком до Емине за 5 дни. Авантюристичният дух на предизвикателствата, които си поставя и изпълнява Дизела отговаря на имиджа на Kadjar и Renault България ще помага на известния планински бегач и ориентировач и в другите му предстоящи стартове.

Във връзка с лансирането на партньорството между двамата авантюристи, Renault организира игра под наслов „Открий приключението с DISL & Renault Kadjar”. Всеки, който тества Kadjar в дилърствата на Renault в България в периода 13 юли – 29 октомври 2015 г., може да попълни талон за участие в томбола. Голямата награда е възможността Кирил Николов – Дизела да бъде персонален треньор на победителя за един месец. Отделно от това Дизела ще е и рекламно лице на Kadjar в клиповете на кросоувъра, с които стартира кампанията за популяризиране на модела.

Кирил Николов – Дизела е най-добрият български състезател по ориентиране за всички времена и в момента е най-добрият планински лекоатлет у нас. Многократен шампион по ориентиране, планинско и крос-кънтри бягане. Победител е в трите най-големи щафети в света – Юкола (Финландия) – сред 25 000 състезатели, 10МИЛА (Швеция) – сред 10 000 състезатели и 25Манна (Швеция) – сред 10 000 състезатели. Дизела успя да покори петте най-високи върха в България за по-малко от 24 часа и се класира втори в изкачването на Айфеловата кула – една от най-популярните спортни надпревари в Париж.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт