728 x 90

Фейслифт за Mazda BT-50

    След като през миналия месец видяхме обновената Mazda BT-50 в неофициална обстановка, сега пикапът беше представен официално от производителя. Както се и очакваше, промените по дизайна са сведени до абсолютния минимум и обхващат само предни светлини, които са с нова графика, както и радиаторната решетка, която е приела формата на останалите модели от Mazda. На

    След като през миналия месец видяхме обновената Mazda BT-50 в неофициална обстановка, сега пикапът беше представен официално от производителя. Както се и очакваше, промените по дизайна са сведени до абсолютния минимум и обхващат само предни светлини, които са с нова графика, както и радиаторната решетка, която е приела формата на останалите модели от Mazda. На този етап няма снимки на задната част, нито на интериора на машината.

    Тъй като BT-50 се базира на Ford Ranger, напълно реално е да очакваме двигателната гама на двете коли да е еднаква. Засега официална информация липсва, но Ranger се продава с 2.2- и 3.2-литрови дизелови мотори с мощност от 160 и 200 к.с.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт