728 x 90

Само в новия брой на списание AUTOCLUB: 12-те най-влиятелни световни дизайнери

Вече можете да откриете новият 17-ти брой на списание AUTOCLUB. В него ви запознаваме с 12-те най-влиятелни дизайнери от автомобилната промишленост, които споделят открито възгледите си. Пред нас и нашите италиански партньори от Quattroruote говорят светила в бранша като Адриан ван Хойдонк (BMW), Джоел Пиасковски (Ford), Йън Калъм (Jaguar), Мишел Джош Паганети (Mercedes-Benz) и доста

Вече можете да откриете новият 17-ти брой на списание AUTOCLUB. В него ви запознаваме с 12-те най-влиятелни дизайнери от автомобилната промишленост, които споделят открито възгледите си. Пред нас и нашите италиански партньори от Quattroruote говорят светила в бранша като Адриан ван Хойдонк (BMW), Джоел Пиасковски (Ford), Йън Калъм (Jaguar), Мишел Джош Паганети (Mercedes-Benz) и доста други. Дизайнът при мотоциклетите е представен в лицето на турчина Мемет Ердем и неговите налудничави проекти.

Освен това, насред горещото лято, се разходихме до Полша, за да тестваме BMW M гамата, до Флоренция, за да изпитаме новия Skoda Superb, както и до Лондон, за да гледаме на живо последния кръг от Формула Е. Да не забравим и за тестовете ни на два от най-нашумелите високопроходими автомобила в момента – Renault Kadjar и Volvo XC90.

Ще разберете и какви коли карат част от най-популярните футболисти в света, както и през какви етапи са преминали автомобилните марки в утвърждаването на логата си. А, щяхме да забравим и черешката на тортата – изисканият британец Rolls-Royce Phantom посети гаража ни за един ден и определено имаше какво да ни разкаже.

Тези и още доста любопитни теми можете да откриете на луксозните 86 страници от списание AUTOCLUB, което може да бъде закупено от бензиностанции ЕКО, Shell, OMV, Лукойл, Газпром и в магазините на Фантастико, Kaufland, Т-Маркет и CBA на цена от 3.99 лв.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт