728 x 90

Щракнаха Infiniti Q30 в Прага

    Infiniti Q30 беше заснет по улиците на Прага в момент на работа по рекламен клип за модела. Официалният дебют на машината ще се състои по време на изложението във Франкфурт тази година, като информацията вече беше потвърдена от производителя. Все още предстои да станат ясни подробностите около задвживащите агрегати на модела. Смята се, че колата

    Infiniti Q30 беше заснет по улиците на Прага в момент на работа по рекламен клип за модела. Официалният дебют на машината ще се състои по време на изложението във Франкфурт тази година, като информацията вече беше потвърдена от производителя.

    Все още предстои да станат ясни подробностите около задвживащите агрегати на модела. Смята се, че колата ще се предлага с 1.5-литров дизел (разработка на Renualt), както и с по-голям 2.2-литров, идващ от Mercedes-Benz. Феновете на бензина ще могат да изберат 2.0-литрово турбо, идентично с това на Infiniti Q50.

    Q30 се базира на платформата MFA на Mercedes-Benz, която стои в основата на компактните модели на немците. Същата архитектура ще се използва и при кросоувъра QX30, като и двата японски премиум модела ще се сглобяват в завода на Nissan в Съндърленд, Великобритания.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт