728 x 90

Първи снимки от интериора на Lada XRAY

Първи снимки от интериора на Lada XRAY

АвтоВАЗ разпространи първите официални снимки от интериора на новия си модел XRAY. Возилото би трябвало да влезе в производство в първоначална серия още следващия месец, а продажбите ще стартират в началото на следващата година. Снимките показват, че руснаците най-накрая са поработили върху дизайна на вътрешната част от свой модел. Машината разполага с кожен волан, радио

АвтоВАЗ разпространи първите официални снимки от интериора на новия си модел XRAY. Возилото би трябвало да влезе в производство в първоначална серия още следващия месец, а продажбите ще стартират в началото на следващата година.

Снимките показват, че руснаците най-накрая са поработили върху дизайна на вътрешната част от свой модел. Машината разполага с кожен волан, радио със CD плейър на централната конзола и ръчно командване на климатичната система.

Високият хечбек, както Lada описва модела, ще разполага с 1.6 и 1.8 атмосферни бензинови мотори, които ще предлагат мощност от 115 и 122 к.с. Стандартно задвижващи колела ще бъдат предните, а срещу доплащане ще се предлага и 4х4 система от Dacia Duster.

Предвижда се стартовата цена на модела в Русия да е около 7500 долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт