728 x 90

Световна премиера на изцяло новото Mitsubishi Pajero (снимки и видео)

Световна премиера на изцяло новото Mitsubishi Pajero (снимки и видео)

Изцяло новият Mitsubishi Pajero Sport 2016 бе представен официално в Тайланд. Новото поколение на култовия японски джип, който предлага 7 места, е с построен от "нулата" на платформата на модела Triton. Новият Мицубиши Паджеро е по-дълъг с 90 мм от предшественика – 4785 мм, а широчината и междуосието са непроменени – 1815 мм и 2800

Изцяло новият Mitsubishi Pajero Sport 2016 бе представен официално в Тайланд. Новото поколение на култовия японски джип, който предлага 7 места, е с построен от "нулата" на платформата на модела Triton. Новият Мицубиши Паджеро е по-дълъг с 90 мм от предшественика – 4785 мм, а широчината и междуосието са непроменени – 1815 мм и 2800 мм. Интериорът на японския кросоувър е изцяло ориентиран към азиатския вкус, въпреки че джипката е глобален модел – ще се продава в този вид по целия свят.

Под предния капак се крие 2,4 литров MIVEC турбодизелов двигател със 181 к.с. и 430 Nm въртящ момент със 17% горивна ефективност. За офроуд възможностите се грижи подобрена версия на системата за задвижване на четирите колела Super Select 4WD-II е включен тук, която включва и Hill Descent Control.

Списъкът с програмите за безопасност е дълъг. Джипът разполага със седем въздушни възглавници и електронен контрол на стабилността, както и с програмите Electronic parking brake, Multi-around monitor, Whether all, Blind Spot Warning и Ultrasonic misacceleration Mitigation System (UMS), с които може да се запознаете на клиповете долу.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт