728 x 90

Първа скица от интериора на 2016 Hyundai Elantra

Първа скица от интериора на 2016 Hyundai Elantra

Хюндай продължава да подготвя феновете си за дебюта на следващото поколение Elantra, разпространявайки първо изображение от интериора на колата. На този етап може да се каже, че корейците са заложили на изчистена визия, като са премахнати повечето от бутоните по централната конзола. Оформлението е доминирано от 8-инчов централен дисплей, който ще управлява инфотейнмънт системата. Под

Хюндай продължава да подготвя феновете си за дебюта на следващото поколение Elantra, разпространявайки първо изображение от интериора на колата. На този етап може да се каже, че корейците са заложили на изчистена визия, като са премахнати повечето от бутоните по централната конзола.

Оформлението е доминирано от 8-инчов централен дисплей, който ще управлява инфотейнмънт системата. Под него се намира по-малък екран за климатичната система.

Освен това, Hyundai ще предлага опционално за модела си подгряване на предните и задните седалки, два USB входа и премиум аудио система. Очаква се на борда да бъдат поставяни и куп активни системи за сигурност, като аварийна спирачка, намаляваща силата на удара, индикатор за наличие на автомобил в мъртвата точка и други.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт