728 x 90

Ексклузивно: Ето го новия Hyundai Elantra

Ексклузивно: Ето го новия Hyundai Elantra

Корейският сайт Autotribune.co.kr публикува снимки на изцяло новия Hyundai Elantra, предоставени от работник на компанията в завода в Южна Корея. Световният дебют на автомобила ще се състои на Автосалон Франкфурт 2015 през септември. Под предния капак ще се монтира нов 1,6-литров турбо двигател, който ще развива мощност от около 180 к.с. Той ще може да

Корейският сайт Autotribune.co.kr публикува снимки на изцяло новия Hyundai Elantra, предоставени от работник на компанията в завода в Южна Корея. Световният дебют на автомобила ще се състои на Автосалон Франкфурт 2015 през септември. Под предния капак ще се монтира нов 1,6-литров турбо двигател, който ще развива мощност от около 180 к.с. Той ще може да бъде поръчван и със 7-степенна автоматична скоростна кутия.

Новият Хюндай Елантра разполага с LED дневни светлини и по-тънки фарове. Хромирани са предната решетка, бронята, фаровете за мъгла. Имаме и LED задни светлини и в дизайна на багажника. Корйаската кола разполага със седем въздушни възглавници стандартно, както и с 8-инчов голям дисплей вътре в купето.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт