728 x 90

Ford подготви топ комплектация Explorer Platinum

Форд публикува официална информация за всъдехода Explorer в топ комплектацията Platinum, която е получила редица промени в оформлението на екстериора и салона. Първите видими изменения във Ford Explorer Platinum са предните фарове с LED елементи, 20-цолови джанти с двуцветно оформление, люк е електрическо задвижване, както и защита на дъното на купето в сребрист цвят, която

Форд публикува официална информация за всъдехода Explorer в топ комплектацията Platinum, която е получила редица промени в оформлението на екстериора и салона. Първите видими изменения във Ford Explorer Platinum са предните фарове с LED елементи, 20-цолови джанти с двуцветно оформление, люк е електрическо задвижване, както и защита на дъното на купето в сребрист цвят, която излиза към предната броня.

Интериорът на кросоувъра е получил не по-малко обновления – появила се е луксозна облицовка, включително кожени седалки и елементи от ясен и полиран алуминий. Воланът е покрит с кожа и има функция "отопление", а акустиката е поверена на Sony.

"Сърце" на Ford Explorer Platinum е 6-цилиндровият бензинов двигател от фамилия EcoBoost с работен обем 3.6 литра. Моторът е способен да приведе в движение 365 "коня" при въртящ момент 474 Нм. Тандем му прави 6-скоростна автоматична трансмисия и постоянно задвижване на четирите колела. Продажбите в Америка започват през септември тази година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт