728 x 90

Fiat подготви 4×4 кемпер версия на Ducato (+ видео)

Fiat подготви 4×4 кемпер версия на Ducato (+ видео)

Фиат предложи нова версия за многофункционалния си модел Ducato – кемпер с постоянно задвижване на четирите колела. "Домът на колела" Fiat Ducato 4×4 Expedition е построен специално за любителите на екстремния отдих. Специалното Ducato е получило 4х4, увеличен клирънс и голяма колесна база. Към външните промени трябва задължително да се отбележи пластмасовият обков, лебедката на

Фиат предложи нова версия за многофункционалния си модел Ducato – кемпер с постоянно задвижване на четирите колела. "Домът на колела" Fiat Ducato 4×4 Expedition е построен специално за любителите на екстремния отдих.

Специалното Ducato е получило 4х4, увеличен клирънс и голяма колесна база. Към външните промени трябва задължително да се отбележи пластмасовият обков, лебедката на предната броня и светодиодните прожектори на покрива. Оптиката на Fiat Ducato 4×4 Expedition е допълнена с дневни фарове.

Под капака е монтиран екологичният и икономичен двигател Multijet II. Обемът на силовия агрегат е 2.3 литра, а мощността – 150 конски сили. За интериора са използвани услугите на компания Tecnoform, която се занимава с оформлението на салоните на яхти.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт