728 x 90

За първи път на живо – Ferrari 488 Spider

За първи път на живо – Ferrari 488 Spider

Изненадващо, първите снимки на живо от най-актуалния модел на Ferrari – 488 Spider, идват от Китай. Машината се подготвя за реалната си премиера след онлайн дебюта си през юни. Заснетият тук екземпляр, по всяка вероятност, е предсериен прототип, макар и нищо по визията да не подсказва за подобно нещо. Можем да го видим както с

Изненадващо, първите снимки на живо от най-актуалния модел на Ferrari – 488 Spider, идват от Китай. Машината се подготвя за реалната си премиера след онлайн дебюта си през юни.

Заснетият тук екземпляр, по всяка вероятност, е предсериен прототип, макар и нищо по визията да не подсказва за подобно нещо. Можем да го видим както с вдигнат покрив, така и покрит.

Моделът ще се предлага в нова синя окраска с името Blu Corsa. V8 турбо двигателят на колата дебютира преди няколко месеца в модела Ferrari 488 GTB. 670-те коня, комбинирани с максимален въртящ момент 760 Нм при 3000 оборота, изстрелват секси кабриолета от място до 100 км/ч за 3 секунди, а от 0 до 200 км/ч – за 8.7 секунди.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт