728 x 90

Официална информация и снимки за новия Hyundai Elantra

Официална информация и снимки за новия Hyundai Elantra

Hyundai Южна Корея пусна официални снимки и информация за новото поколение Elantra (Avante на местния пазар). Не е необходимо да сте автомобилен специалист, за да забележите, че возилото е доста по-голямо от предшественика си и има доста по-луксозно излъчване. Страничната линия е спортна, а отпред откриваме изразителна радиаторна решетка с хромирани акценти. В родината си

Hyundai Южна Корея пусна официални снимки и информация за новото поколение Elantra (Avante на местния пазар).

Не е необходимо да сте автомобилен специалист, за да забележите, че возилото е доста по-голямо от предшественика си и има доста по-луксозно излъчване. Страничната линия е спортна, а отпред откриваме изразителна радиаторна решетка с хромирани акценти.

В родината си моделът ще се предлага с 1.6-литров дизелов агрегат, който разполага със 136 к.с. и ще се продава с 6-степенна ръчна скоростна кутия и 7-степенен автоматик с два съединителя. При бензиновите мотори на разположение са 1.6 и 2.0 атмосферни предложения с мощност от 132 и 149 к.с., а има и версия на пропан-бутан със 120 к.с.

Предвижда се съвсем скоро официално да бъде показана и версията на модела за Европа, като драстични промени в дизайна не бива да се очакват.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт