728 x 90

Разпродадоха първия джип на Бентли за година напред

Българските мераклии с дебели банкови сметки трябва да побързат, ако искат да са от първите, които яхнат първия кросоувър в историята на английската марка "Бентли". От компанията вече се похвалиха, че само два дни след световната премиера на салона във Франкфурт, са получени 3600 поръчки за покупката на Bentley Bentayga. Това е и първоначално планираната

Българските мераклии с дебели банкови сметки трябва да побързат, ако искат да са от първите, които яхнат първия кросоувър в историята на английската марка "Бентли". От компанията вече се похвалиха, че само два дни след световната премиера на салона във Франкфурт, са получени 3600 поръчки за покупката на Bentley Bentayga.

Това е и първоначално планираната годишна продукция на луксозния SUV. Първият екземпляр  Bentley Bentayga ще бъде доставен лично на британската кралица Елизабет II. От Bentley обмислят рязко увеличаване на производството на всъдехода заради огромния интерес.

Базовата версия на Bentley Bentayga е около 220 000 евро, но с многото опции, които се предлагат луксозната машина може да достигне и внушителните 685 000 евро. Първите доставки на най-нетърпеливите клиенти ще бъдат осъществени в края на годината. 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт