728 x 90

Нови снимки на серийната Lada Vesta

Нови снимки на серийната Lada Vesta

АвтоВАЗ разпространи нови официални изображения от модела си Vesta, който ще влезе в продажба съвсем скоро. Руската марка Lada най-накрая е готова да влезе в настоящето с последните си две предложения – Vesta и XRAY, които са базирани на продукцията на Dacia. Vesta е триобемен автомобил с добро вътрешно пространство и неочаквано много екстри за

АвтоВАЗ разпространи нови официални изображения от модела си Vesta, който ще влезе в продажба съвсем скоро. Руската марка Lada най-накрая е готова да влезе в настоящето с последните си две предложения – Vesta и XRAY, които са базирани на продукцията на Dacia. Vesta е триобемен автомобил с добро вътрешно пространство и неочаквано много екстри за модел на руската компания.

Най-високите нива на оборудване на Vesta ще включват автоматична скоростна кутия, климатроник, инфотейнмънт система с тъчскрийн дисплей, електрически огледала и прозрци, хидроусилвател на волана и други. Задвижването ще е идентично с това на XRAY – 1.6 и 1.8 бензинови мотори без турбо, развиващи мощност от 106 до 122 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт