728 x 90

Автосалон София 2015: Suzuki Vitara и Celerio

Автосалон София 2015: Suzuki Vitara и Celerio

След кратка пауза Suzuki се завръща на софийското изложение с впечатляващо портфолио, което кагегорично ще заяви потенциала на марката и амбицията й да увеличи своя пазарен дял у нас.Присъствието на Suzuki ще премине под темата “Ново начало” – естествено продължение на направените през пролетта на тази година две премиери за страната – Celerio и Vitara,

След кратка пауза Suzuki се завръща на софийското изложение с впечатляващо портфолио, което кагегорично ще заяви потенциала на марката и амбицията й да увеличи своя пазарен дял у нас.
Присъствието на Suzuki ще премине под темата “Ново начало” – естествено продължение на направените през пролетта на тази година две премиери за страната – Celerio и Vitara, и смел поглед към очакваните през 2016 г. нови модели – Baleno и Ignis.

За своето представяне от 17 до 25 октомври, в Зала 3 на Интер Експо Център, на площ от 132,25 кв.м. българският представител на японския производител ще заложи на перфектния баланс между два градски автомобила – Celerio и Swift, и два забележителни SUV модела – Vitara и S-Cross.

Автомобилното изложение в София ще е дебютна сцена за новата Vitara с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Изцяло новоразработена, тази скоростна кутия има усъвършенствана система за контрол на ускорението. Олекотена и значително по-безшумна, 6-степенната автоматична скоростна кутия гарантира подобрена горивна ефективност и предоставя изключително удоволствие от шофирането. Благодарение на изведените на волана бутони водачът може без усилие механично да смени предавките.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт