728 x 90

Оригами за петия рожден ден на Nissan Juke

Оригами за петия рожден ден на Nissan Juke

Nissan отбеляза с оригами петия рожден ден на успешния кросоувър Juke, като хартиената скулптура е дело на британеца Оуен Гилдърслийв. Той е работил над 200 часа по този проект  и е използвал над 2000 парчета хартия, за да пресъздаде в пълен размер един Juke, макар и без интериора на автомобила. За пет години на пазара

Nissan отбеляза с оригами петия рожден ден на успешния кросоувър Juke, като хартиената скулптура е дело на британеца Оуен Гилдърслийв.

Той е работил над 200 часа по този проект  и е използвал над 2000 парчета хартия, за да пресъздаде в пълен размер един Juke, макар и без интериора на автомобила.

За пет години на пазара Juke постигна над 700 000 продажби и е модел №2 по продажби в гамата на Nissan в Европа. В същото време произвежданият в Съндърланд модел е най-продаваният автомобил в своя пазарен клас и скоро се очаква да се появи второто поколение на Juke, като това най-вероятно ще стане през втората половина на следващата година.

В подготовка за лансиране на втората генерация на модела от Nissan обявиха, че ще инвестират 100 милиона лири в завода си във Великобритания, а се предполага, че новият Juke ще е изграден върху платформата CMF-B, която се използва при новите Nissan Micra и Renault Clio.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт