728 x 90

Възроденият SAAB вади четири чисто нови модела

    Сагата със SAAB се обърна отново – след месеци на летаргия, марката, в момента собственост на NEVS, ще изкара цяла гама нови електрически автомобили. Както се и очакваше, началото ще бъде поставено с обновен 9-3, който ще използва старата си платформа, но ще има съвсем нов задвижващ агрегат. През 2018 г. започват и същинските новости,

    Сагата със SAAB се обърна отново – след месеци на летаргия, марката, в момента собственост на NEVS, ще изкара цяла гама нови електрически автомобили. Както се и очакваше, началото ще бъде поставено с обновен 9-3, който ще използва старата си платформа, но ще има съвсем нов задвижващ агрегат.

    През 2018 г. започват и същинските новости, когато ще заложи архитектурата Phoenix, проектирана специално за електрически автомобили. В рамките на няколко години ще видим три кросоувъра с различни размери, както и по-голям от 9-3 седан. Все още не е ясно дали производителят ще може да използва името SAAB, но вече се знае, че продажбите ще стартират от Европа и Азия, а стъпването в Северна Америка ще бъде отложено за малко по-късно.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт