728 x 90

През 2017 година: Giulietta със задно предаване

През 2017 година: Giulietta със задно предаване

Според информация от Италия следващото поколение на Alfa Romeo Giulietta ще се появи през 2017 година и автомобилът ще е със задно предаване. Giulietta трябва да е пряк пазарен съперник на 1-ата серия на BMW и A-класата на Mercedes и моделът ще бъде изграден върху скъсена версия на напълно новата платформа на италианците Giorgio, която

Според информация от Италия следващото поколение на Alfa Romeo Giulietta ще се появи през 2017 година и автомобилът ще е със задно предаване. Giulietta трябва да е пряк пазарен съперник на 1-ата серия на BMW и A-класата на Mercedes и моделът ще бъде изграден върху скъсена версия на напълно новата платформа на италианците Giorgio, която се появи тази година с по-големия модел Giulia.

При отделни версии на новия модел клиентите ще могат да си поръчват като опция и задвижване на четирите колела. С това решение на италианците Giulietta ще е единственият модел със задно предаване в този клас, след като третото поколение на 1-ата серия на BMW най-вероятно ще използва платформата UKL на марката за модели с предно предаване.

Базовата версия на Giulietta ще е с 4-цилиндрови бензинови и дизелови мотори, а топ вариантът ще носи името Guilietta Quadrifoglio Verde и се очаква да получи също 4-цилиндров двигател, но с турбо и мощност над 300 конски сили, като моторът ще задвижва и четирите колела. Феновете вече приветстваха решението най-мощната версия на модела отново да получава зелена четирилистна детелина към името си.

Giulietta ще се предлага само като хечбек с четири врати, а двувратите каросерии ще изчезнат от гамата на Alfa Romeo, тъй като компанията не планира да пусне заместник на MiTo.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт