728 x 90

Bugatti Chiron: 2,2 секунди от 0 до 100 км/ч

Bugatti Chiron: 2,2 секунди от 0 до 100 км/ч

Наследникът на Bugatti Veyron – Chiron, ще се ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,2 секунди, а максималната му скорост ще е 467 км/ч. Информацията е на списание Pro Driver, но едва ли скоро ще получи официално потвърждение от марката. Според източници на изданието, тези данни на Chiron са били представени на събиране на

Наследникът на Bugatti Veyron – Chiron, ще се ускорява от 0 до 100 км/ч за 2,2 секунди, а максималната му скорост ще е 467 км/ч. Информацията е на списание Pro Driver, но едва ли скоро ще получи официално потвърждение от марката. Според източници на изданието, тези данни на Chiron са били представени на събиране на потенциални клиенти на хипер автомобила.

Chiron ще е с хибридно задвижване, като основната част от него ще е 8-литров W16 бензинов двигател с четири турбини. Мощността на новото творение на Bugatti ще е 1500 конски сили, а максималният въртящ момент -1500 Nm. Трансмисията ще е 7-степенна с два съединителя. Най-вероятно премиерата на Chiron ще е през март в Женева, а дизайнът на колата ще е близък до този на концепта Vision GT, създаден за електронната игра Gran Turismo.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт