728 x 90

Rolls-Royce представи уникалния Ghost Red Diamond

Rolls-Royce представи уникалния Ghost Red Diamond

Ролс-Ройс показа уникалния Rolls-Royce Ghost Diamond, който е получил червен екстериор с полирани алуминиев преден капак и радиаторна решетка. Лъскавите лети джанти с пет двойни спици са украсени с червени акценти в цвета на купето. Както и при всички уникални модели на Rolls-Royce, повечето ексклузивни елементи се откриват в салона на машината – кафяви седалки

Ролс-Ройс показа уникалния Rolls-Royce Ghost Diamond, който е получил червен екстериор с полирани алуминиев преден капак и радиаторна решетка. Лъскавите лети джанти с пет двойни спици са украсени с червени акценти в цвета на купето.

Както и при всички уникални модели на Rolls-Royce, повечето ексклузивни елементи се откриват в салона на машината – кафяви седалки с червени шевове в облегалките за главата създават двуцветна тема. Освен това, в интериора може да се видят странични прагове, указващи уникалността на модела, елементи от дърво и 41 скъпоценни камъка.

В техническо отношение при Rolls-Royce Ghost Diamond няма промени. Под капака на автомобила е разположен обичайният 6.6-литров битурбо V12 двигател с мощност 563 к.с. и 780 Нм въртящ момент, работещ в комплект с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема пет секунди, а максималната скорост е ограничена от електрониката до 250 км/ч.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт