728 x 90

Нов Nissan Micra за Автосалон Париж 2016

Нов Nissan Micra за Автосалон Париж 2016

Nissan работи усилено върху ново поколение на Micra, като италиански медии съобщават, че колата ще бъде готова за дебют в Париж през есента. В техническо отношение машината ще се базира на Renault Clio – успешен модел в своя сегмент в Европа. Именно това е основната задача на новия японски модел – успешно завръщане на Стария

Nissan работи усилено върху ново поколение на Micra, като италиански медии съобщават, че колата ще бъде готова за дебют в Париж през есента. В техническо отношение машината ще се базира на Renault Clio – успешен модел в своя сегмент в Европа. Именно това е основната задача на новия японски модел – успешно завръщане на Стария континент след миналото поколение на модела, фокусирано върху развиващите се пазари.

Предвижда се в гамата мотори да има 3-цилиндрови агрегати, работещи на дизел, бензин и газ. Скоростните кутии на повечето модели ще са ръчни, но се предвижда и автоматик за топ модификациите. Що се касае до дизайна, возилото ще се базира на концепта Sway, но визията ще е "олекотена". Няма да липсват и препратки към по-големия Pulsar, като особено явни те ще са в предната част.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт