728 x 90

Феновете на autoclub.bg във фейсбук вече изпълват стадион "Васил Левски"!

Екипът на autoclub.bg има удоволствието да обяви, че официалната страница на автомобилния сайт във фейсбук вече има над 40 000 харесвания. Радваме се, че с годините събрахме толкова фенове, колкото да напълнят стадион "Васил Левски" и в същото време благодарим за доверието. Не можем да не отбележим (и да се похвалим), че autoclub.bg продължава да

Екипът на autoclub.bg има удоволствието да обяви, че официалната страница на автомобилния сайт във фейсбук вече има над 40 000 харесвания. Радваме се, че с годините събрахме толкова фенове, колкото да напълнят стадион "Васил Левски" и в същото време благодарим за доверието.

Не можем да не отбележим (и да се похвалим), че autoclub.bg продължава да е един от най-четените автомобилни сайтове у нас. За първите 19 дни на януари 2016 година уникалните посетители според статистиката на tyxo.bg надхвърлят 55 000, като 30 000 от тях са чели новините ни, гледали са видео или са цъкали на снимките от мобилни устройства.

До края на месеца търсете на пазара и новия брой на лъскавото ни списание AUTOCLUB.BG, в което, както винаги, ще намерите и страници с уникалното съдържание на италианските корифеи в автомобилния бранш от изданието QUATTRORUOTE.

Все по-голям интерес отбелязваме и към другите ни два по-млади сайта weekendclub.bg и motonews.bg, които като съдържание и визия са също уникални.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт