728 x 90

141 964 уникални посещения в autoclub.bg през януари!

141 964 уникални посещения в autoclub.bg през януари!

141 964 уникални посещения отчете безпристратната стастика на tyxo брояча за autoclub.bg през януари! Радваме се, че все повече хора се доверяват на нашите всекидневни новини, тестове, галерии от снимки и любопитни истории от света на колите. Преди броени дни на пазара излезе и брой номер 20 на списанието AUTOCLUB.BG, което излиза в сътрудничество с

141 964 уникални посещения отчете безпристратната стастика на tyxo брояча за autoclub.bg през януари! Радваме се, че все повече хора се доверяват на нашите всекидневни новини, тестове, галерии от снимки и любопитни истории от света на колите.

Преди броени дни на пазара излезе и брой номер 20 на списанието AUTOCLUB.BG, което излиза в сътрудничество с италианското издание Quattroruote. В него може да прочете любопитни тестове на Alfa Romeo 4C Spider, Opel Corsa и Ford Fiesta на газ, Renault Talisman, BMW X1 и Nissan Navara. Ще научите кои са новите джипки и мотори за 2016 г. Има и задълбочен анализ на световния пазар през 2015 г., както и всичко за рали Дакар 2016.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт