728 x 90

Irmscher осигури Race Edition на Opel Karl

Irmscher осигури Race Edition на Opel Karl

Opel Karl може и да не е автомобилът, който ви подтиква към динамично шофиране или пък отговаря на представата ви за „хотхеч”. Не и докато не се намесят специалистите от тунинг компанията Irmscher, създали Race Edition на мъника. Промените по колата не са много и имат за цел „да създадат по-спортно усещане”, но определено имат

Opel Karl може и да не е автомобилът, който ви подтиква към динамично шофиране или пък отговаря на представата ви за „хотхеч”. Не и докато не се намесят специалистите от тунинг компанията Irmscher, създали Race Edition на мъника.

Промените по колата не са много и имат за цел „да създадат по-спортно усещане”, но определено имат ефект – ретро спортни ленти, минаващи през дължината на цялата кола, още графични елементи и 16-цолови лети джанти, целите в бяло. В интериора пък се появяват постелки за пода с избродиран Race Edition на тях.

Тази версия на Karl може да се поръчва при дилърите на Irmscher, а серията ще е изключително ограничена – едва 100 коли.

От тунинг компанията не са правили промени по механиката на Karl, за да остане цената на колата ниска и мъникът запазва 1-литровия си 3-цилиндров мотор с мощност 74 конски сили.

Ясно е, че Karl няма да спечели някое автомобилно състезание, но в Германия цената на модела стартира от 9500 евро, въпреки че тази версия се предлага с ръчно свалящи се стъкла, без централно заключване и 14-инчови стоманени джанти.

Може би пък в близко бъдеще от Irmscher ще предложат по-вълнуваща версия на Karl, тъй като моделът има потенциал да се превърне в истински „хотхеч” с изненадваща мощност.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт