728 x 90

Volvo V90 в пълния си блясък – неофициално

Volvo V90 в пълния си блясък – неофициално

Volvo готви голяма премиера за 18 февруари, когато ще видим изцяло новото комби V90. Някои медии обаче не уважиха медийното ембарго и публикуваха първите снимки на модела. Спокойно можем да кажем, че шведите са свършили страхотна работа по дизайна на автомобила. Откриваме вече познатата предна част от S90, която е смесена с атрактивна задница. За

Volvo готви голяма премиера за 18 февруари, когато ще видим изцяло новото комби V90. Някои медии обаче не уважиха медийното ембарго и публикуваха първите снимки на модела.

Спокойно можем да кажем, че шведите са свършили страхотна работа по дизайна на автомобила. Откриваме вече познатата предна част от S90, която е смесена с атрактивна задница.

За радост или не, ръбатата концепция на предишните комбита от марката е останала в историята, но по всичко личи, че това няма да се отрази негативно на обема в багажника.

Очаква се возилото да предлага вече познатите ни технологии от седана S90. Това означава 4-цилиндрови мотори, бензинови и дизелови, с мощност от 190 до 320 к.с.

Най-вероятно продажбите на модела ще стартират още през есента на тази година, само няколко седмици след като S90 излезе на пазара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт