728 x 90

610 конски сили за Callaway Camaro

610 конски сили за Callaway Camaro

Тунинг компанията Callaway зарадва почитателите на Chevrolet Camaro с версия на популярния модел, оборудвана с турбо компресор и с мощност 610 конски сили. По-рано тази година от Callaway подсказаха за новия си проект, но тогава мощността беше посочена, че ще е точно 600 конски сили. След това са добавили още 10, за да се роди

Тунинг компанията Callaway зарадва почитателите на Chevrolet Camaro с версия на популярния модел, оборудвана с турбо компресор и с мощност 610 конски сили.

По-рано тази година от Callaway подсказаха за новия си проект, но тогава мощността беше посочена, че ще е точно 600 конски сили. След това са добавили още 10, за да се роди Callaway Camaro SC610.

SC в името на колата е за третото поколение на турбо компресора TVS2300, който работи с 6,2-литровия V8 двигател на автомобила, чиято първоначална мощност е 455 конски сили. Компресорът добавя още 155 конски сили, а максималният въртящ момент на двигателя става впечатляващите 827 Nm.

По отношение на дизайна Callaway SC610 се отличава с капак на двигателя от фиброкарбон, нови лети джанти с по девет спици и няколко емблеми на Callaway, разположени в купето и по каросерията. Тунинг компанията ще предлага тази трансформация за купе и кабрио версиите на Camaro, а цените на завършените автомобили стартират от 54 290 долара. Само китът на Callaway ще се предлага за 16 995 долара. И в двата случая офертите важат за американския пазар.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт