728 x 90

Гласувайте за дизайна на #steniskanabala

Гласувайте за дизайна на #steniskanabala

До понеделник, 29 февруари, може да гласувате за това как да изглежда дизайнът на тениската за абитуриентските балове през 2016 година. Инициативата на „Мото-Пфое” продължава и през тази година, а от 2014 година насам инициативата с #steniskanabala става все по-популярна. Идеята се роди през 2013, когато цял випуск абитуриенти от Пирот отиде на бала с

До понеделник, 29 февруари, може да гласувате за това как да изглежда дизайнът на тениската за абитуриентските балове през 2016 година. Инициативата на „Мото-Пфое” продължава и през тази година, а от 2014 година насам инициативата с #steniskanabala става все по-популярна.

Идеята се роди през 2013, когато цял випуск абитуриенти от Пирот отиде на бала с тениски вместо с рокли и костюми, а парите, спестени от тоалетите бяха дарени на деца в неравностойно положение. Година по-късно „Мото-Пфое” превърна този пример в програмата #steniskanabala – за по-нататъшно образование на абитуриентите-сираци.

Досега в програмата са се включили 1755 дарители, които са събрали 131 660 лева, а 63 абитуриенти-сираци са получили стипендии.

Гласувайте за дизайна на тениската за бала тази година на steniskanabala.bg и се включете в програмата – каузата си струва.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт