728 x 90

Aston Martin пуска 7 нови модела за 7 години

Aston Martin пуска 7 нови модела за 7 години

Главният изпълнителен директор на Aston Martin Анди Палмър най-после изнесе на бял свят повече подробности за програмата за възраждане на британската марка, наречена Second Century. Първите стъпки за реализирането на програмата ще са пускането на пазара на поне 7 нови модела в следващите 7 години, като тук влизат новия DB11, както и моделите, които ще

Главният изпълнителен директор на Aston Martin Анди Палмър най-после изнесе на бял свят повече подробности за програмата за възраждане на британската марка, наречена Second Century.

Първите стъпки за реализирането на програмата ще са пускането на пазара на поне 7 нови модела в следващите 7 години, като тук влизат новия DB11, както и моделите, които ще сменят Vantage и Vanquish.

„За мен, следващите ни 7 модела са кристално ясни, всичките седем – заяви Палмър пред Auto Express. – В следващите седем години ще представим седем нови моделни линии, които ще се предлагат под  шапката на две марки: Aston Martin и Lagonda.”

Сред новите модели на Aston Martin ще се появи и кросоувър, който ще е пряк съперник на Bentley Bentayga и Rolls-Royce Cullinan и другите луксозни SUV возила. Почти сигурно е, че дизайнът на кросоувърът ще бъде повлиян от този на концепта DBX, но все още се знае твърде малко за производствената версия на модела.

Компанията вече си осигури около 1 милиард долара – финансиране, идващо от инвеститори, като парите са за лансирането на 4 нови модела на Aston Martin и за началото на работата по следващите 3 нови модела. В началото на 2015 Палмър вече заяви, че планира до 2020 всички модели в гамата на Aston Martin да бъдат подменени.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт