728 x 90

Частна премиера за Ferrari LaFerrari Spider?

    Според непотвърдена информация кабрио версията на Ferrari LaFerrari, носеща името Spider е била представена на частно събитие, посветено на настоящи и потенциални клиенти на марката. Появата на Spider едва ли е голяма изненада като се има предвид, че още при дебюта на LaFerrari беше ясно, че моделът ще има и такава версия. Много е вероятно

    Според непотвърдена информация кабрио версията на Ferrari LaFerrari, носеща името Spider е била представена на частно събитие, посветено на настоящи и потенциални клиенти на марката.

    Появата на Spider едва ли е голяма изненада като се има предвид, че още при дебюта на LaFerrari беше ясно, че моделът ще има и такава версия. Много е вероятно точно на Spider да се падне честта да е моделът, който ще отбележи 70 години от появата на първия автомобил на компанията, основана от Енцо Ферари. В същото време се появи информация, че Ferrari ще отбележи този юбилей със специална версия на друг модел.

    Юбилеят от появата на 125S ще е пред 2017 година.

    Предполага се, че почти цялата производствена серия на LaFerrari Spider вече е разпродадена, като първи избор са имали настоящите собственици на FXX K. Производството ще е 150 коли, с възможност да бъдат добавени още 50, а цената ще е по-висока от тази на LaFerrari, която стартира от 1,69 милиона долара.

    Най-вероятно официалната премиера на LaFerrari Spider ще е през юни на специалното събитие Ferrari Cavalcade.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт