728 x 90

Юбилейна версия на SEAT Alhambra

SEAT отбелязва 20-ата годишнина от появата на първото поколение на минивана Alhambra със специална версия на актуалното поколение. Естествено, заради шумотевицата около появата на първия SUV в историята на испанската марка – Ateca, премиерата на юбилейната версия на MPV автомобила. Промените са по-скоро козметични – 17-цолови лети джанти, матови ксенонови светлини, тъмни странични и задно

SEAT отбелязва 20-ата годишнина от появата на първото поколение на минивана Alhambra със специална версия на актуалното поколение. Естествено, заради шумотевицата около появата на първия SUV в историята на испанската марка – Ateca, премиерата на юбилейната версия на MPV автомобила.

Промените са по-скоро козметични – 17-цолови лети джанти, матови ксенонови светлини, тъмни странични и задно стъкло и голям панорамен прозорец на покрива. В интериора на Alhambra 20th Anniversary Edition също има промени – тапицерия от алкантара и предни седалки с масажираща функция.

В допълнение на серийното оборудване идват система за следене на сляпото петно, сателитна навигация и система за разпознаване на пътните знаци.

Все още няма официална информация от SEAT каква ще е цената на специалната версия на Alhambra, както и каква ще е производствената серия на 20th Anniversary Edition.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт