728 x 90

Днес BMW става на 100 години, ще има специален модел

На 7 март преди точно 100 години BMW се вписва в комерсиалния регистър в Германия, с което е поставено началото на историята на марката. Именно днес започват и празненствата при производителя, за който се говори, че ще изкара специален модел за специалния повод. Макар и информацията да не е официално потвърдена, баварците би трябвало да

На 7 март преди точно 100 години BMW се вписва в комерсиалния регистър в Германия, с което е поставено началото на историята на марката. Именно днес започват и празненствата при производителя, за който се говори, че ще изкара специален модел за специалния повод.

Макар и информацията да не е официално потвърдена, баварците би трябвало да извадят концептуална машина днес следобяд. Мнозина твърдят, че ни очаква интересна студия, която загатва за бъдещия дизайнерски език на бранда.

Междувременно, Mercedes-Benz и Porsche уважиха юбилея на BMW, като пуснаха специални рекламни спотове. В своето видео, Mercedes благодари на баварците за 100-годишната конкуренция, но закачливо намеква, че Benz е по-стара компания.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт