728 x 90

Идея за спортен Audi Q2

Идея за спортен Audi Q2

Audi използва изложението в Женева да покаже новия си модел Q2, който се очаква да влезе в продажба преди края на годината. Возилото се оказа доста популярно сред независимите автомобилни дизайнери, като на вашето внимание представяме идеи за спортна модификация с индекс RS. Разбира се, на този етап информацията за подобно возило е само спекулативна.

Audi използва изложението в Женева да покаже новия си модел Q2, който се очаква да влезе в продажба преди края на годината. Возилото се оказа доста популярно сред независимите автомобилни дизайнери, като на вашето внимание представяме идеи за спортна модификация с индекс RS.

Разбира се, на този етап информацията за подобно возило е само спекулативна. Говори се, че ще видим модел с 2.0 турбо мотор, който ще изпраща около 300 к.с. до четирите колела.

Центърът на тежестта ще бъде свален благодарение на спортно окачване, а поведението в завои ще бъде допълнително подобрено с по-широки и нископрофилни гуми. Към рецептата най-вероятно ще бъдат добавени и спортни спирачки.

Не е изключен и вариантът за две RS версии, втората от които ще разполага с битурбо дизелов мотор. Подобна рецепта марката следва при по-големия си модел SQ5.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт