728 x 90

Alfa Romeo най-накрая тества Stelvio

Alfa Romeo най-накрая тества Stelvio

Alfa Romeo започна същинските тестове на първия си джип с име Stelvio. До момента италианците работеха само по тестови мулета, които използваха купе на вече съществуващ модел. Сега за първи път от компанията изкараха на пътя прототип, който носи кабината на бъдещия сериен модел. Разбира се, на този етап е твърде трудно да се говори

Alfa Romeo започна същинските тестове на първия си джип с име Stelvio. До момента италианците работеха само по тестови мулета, които използваха купе на вече съществуващ модел.

Сега за първи път от компанията изкараха на пътя прототип, който носи кабината на бъдещия сериен модел. Разбира се, на този етап е твърде трудно да се говори за дизайна на колата, тъй като тя все още носи тежък камуфлаж, но от сега е ясно, че предницата ще бъде подчинена на визията, наложена от Giulia.

Същото ще се случи и с техническата база – двигателите ще бъдат взети директно от седана, като запознати твърдят, че ще видим и топ версията с 2.9-литров битурбо мотор, разработен заедно с Ferrari. Дали това ще се случи все още не е ясно, но със сигурност в листата на модела ще присъства 2.2-литров дизел в различни силови версии.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт