728 x 90

Официално: FIAT Mobi за Бразилия

Официално: FIAT Mobi за Бразилия

FIAT представи чисто новия си модел Mobi, който ще се подвизава на пазара в Южна Америка и по-специално Бразилия, поне на първо време. Бюджетната машина е насочена като директен конкурент на Renault Kwid, който ще стъпи на същия континент съвсем скоро. Италианската кола ще се продава в шест нива на оборудване – Easy, Easy On, Like,

FIAT представи чисто новия си модел Mobi, който ще се подвизава на пазара в Южна Америка и по-специално Бразилия, поне на първо време.

Бюджетната машина е насочена като директен конкурент на Renault Kwid, който ще стъпи на същия континент съвсем скоро. Италианската кола ще се продава в шест нива на оборудване – Easy, Easy On, Like, Like On, Way и Way On, всички те екипирани с 1.0-литров мотор с 75 к.с.

Във всичките си варианти возилото ще разполага с 5-степенна механична трансмисия, която изпраща мощността към предните колела. Ускорението до 100 км/ч отнема над 14 секунди, като все още няма данни за средния разход на гориво. Теглото на Mobi във всяко едно ниво на оборудване е под един тон.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт