728 x 90

Официално: Renault Koleos идва на 25 април

    Последни След като неофициално видяхме първо изображение от новия Renault Koleos, вече имаме и официална информация от производителя за модела. Машината ще поеме ролята на флагмански SUV в гамата на французите, като ще се позиционира най-високо в портфолиото. Производителят казва, че новият модел ще играе " ключова роля" в продуктовата офанзива на Renault, която доведе

    Последни

    След като неофициално видяхме първо изображение от новия Renault Koleos, вече имаме и официална информация от производителя за модела.

    Машината ще поеме ролята на флагмански SUV в гамата на французите, като ще се позиционира най-високо в портфолиото. Производителят казва, че новият модел ще играе " ключова роля" в продуктовата офанзива на Renault, която доведе до рекордна година с представянето на 10 нови автомобила в целия свят.

    Що се отнася до дизайн, новият Koleos може да се опише най-бързо като Talisman SUV. В предната част виждаме фарове с формата на тези при седана и Megane, а вътрешното пространство ще е съизмеримо с това на най-големия лек автомобил на марката.

    Koleos ще се базира изцяло на своя брат Nissan X-Trail, което значи, че ще видим познати технологии. Това включва 4х4 система, окачване и двигатели, но все пак е възможно французите да са подготвили някоя изненада за финала.

    Основна разлика между двата модела ще е, че Koleos ще се предлага само в конфигурация с пет места, докато японецът може да се поръча и с три реда седалки.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт