728 x 90

Освежиха Audi A6 и A7

Актуалните версии на Audi A6 и A7 са на пазара вече няколко години, което означава, че е време за фейслифт. Немската марка обнови двете машини с леки визуални подобрения, като казва, че продажбите им започват много скоро. Стандартно за подобна процедура, основна част от работата е фокусирана върху предницата, където откриваме обновени светлини и леко

Актуалните версии на Audi A6 и A7 са на пазара вече няколко години, което означава, че е време за фейслифт. Немската марка обнови двете машини с леки визуални подобрения, като казва, че продажбите им започват много скоро.

Стандартно за подобна процедура, основна част от работата е фокусирана върху предницата, където откриваме обновени светлини и леко променен изглед за радиаторната решетка. Освен това, налице са и няколко нови цвята за каросерията, а възможностите за индивидуализация се обогатяват с няколко нови модела джанти и за двата модела.

Интериорът и на двете коли получава ново изцяло LED осветление, като същото е поставено и в багажника. Предлага се и ново амбиентно осветление. Не се съобщава за промени по задвижващите агрегати, скоростните кутии и 4х4 механизмите. Доставките на двата модела ще започнат от това лято.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт