728 x 90

Нов Citroen C3 до края на лятото

Нов Citroen C3 до края на лятото

Британски медии съобщават, че Citroen ще бъде готов със следващото поколение на компактния си модел C3 до края на това лято. Съвсем скоро след това, по време на изложението в Париж в началото на октомври, возилото ще направи и първата си публична поява. Най-голямата визуална промяна, която можем да очакваме, е поставянето на гумени предпазни

Британски медии съобщават, че Citroen ще бъде готов със следващото поколение на компактния си модел C3 до края на това лято. Съвсем скоро след това, по време на изложението в Париж в началото на октомври, возилото ще направи и първата си публична поява.

Най-голямата визуална промяна, която можем да очакваме, е поставянето на гумени предпазни елементи по вратите, подобно на тези при малко по-големия C4 Cactus. Машината ще се базира на нова платформа, като размерите ще останат почти непроменени спрямо предшественика. Все пак, колата ще е малко по-ниска и широка от сегашния C3.

Що се отнася до двигателите, французите планират подобрена гама от 3-цилиндрови агрегати, между които 1.0 и 1.2 бензин, както и турбо дизел.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт