728 x 90

Серджо Маркионе отрече възраждането на Dino

Серджо Маркионе отрече възраждането на Dino

Главният изпълнителен директор на Ferrari Серджо Маркионе, който зае и поста президент на компанията, отхвърли възможността италианската марка скоро да възроди популярния в миналото модел Dino. В интервю за Automobile Magazine Маркионе обясни, че във Ferrari „все още не са намерили отговорите на някои важни въпроси”, свързани с пазарното позициониране на Dino, цената му и

Главният изпълнителен директор на Ferrari Серджо Маркионе, който зае и поста президент на компанията, отхвърли възможността италианската марка скоро да възроди популярния в миналото модел Dino. В интервю за Automobile Magazine Маркионе обясни, че във Ferrari „все още не са намерили отговорите на някои важни въпроси”, свързани с пазарното позициониране на Dino, цената му и каква ще е връзката му с новия 488 GTB. Маркионе допълни, че сред шефовете на компанията все още няма съгласие и по въпроса каква трябва да е мощността на бъдещия модел Dino.

В същото време Маркионе потвърди, че съвсем скоро Ferrari ще представи откритата версия на LaFerrari – LaFerrari Spider и обясни, че дилърите на марката вече са се свързали с „някои от потенциалните клиенти”. Предполага се, че производствената серия на Spider ще е ограничена на 150 или 200 бройки и моделът ще е с хибридно задвижване, част от което ще е 6,3-литров V12 бензинов двигател.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт