728 x 90

Маршрутът на Премиум Рали София – Свети Влас 2016 ще бъде представен в Планет клуб София

Маршрутът на Премиум Рали София – Свети Влас 2016 ще бъде представен в Планет клуб София

Започват предварителните мероприятия за Премиум Рали София – Свети Влас. Тази събота Планет клуб София ще бъде домакин на една от тези спиращи дъха гледки, а именно множеството суперавтомобили – гости на събитието. Официалното представяне на маршрута и изпитанията, които са подготвени за тазгодишния сезон на ралито, ще разкрие доста тайни около вътрешната организация. Подробности

Започват предварителните мероприятия за Премиум Рали София – Свети Влас. Тази събота Планет клуб София ще бъде домакин на една от тези спиращи дъха гледки, а именно множеството суперавтомобили – гости на събитието.

Официалното представяне на маршрута и изпитанията, които са подготвени за тазгодишния сезон на ралито, ще разкрие доста тайни около вътрешната организация. Подробности относно спортните изпитания, скритите локации и състезанията на писта Серес ще представят ръководителите на съдийския екип – Владимир и Димитър Илиеви.

За поредна година каузата "Толерантност на пътя", с подкрепата на МВР отдел Пътна полиция, ще бъде слоган на събитието, апелиращ към безопасното шофиране по пътищата. Официалното представяне на маршрута за Сезон 2016 ще стартира в 20:30 часа, след което всички гости ще се насладят на добре познатата гостоприемност на Планет клуб София. Мероприятието е отворено за всички фенове и приятели на Премиум Рали София – Свети Влас.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт